"Značaj primjene sestrinske dokumentacije u bolničkom zdravstvenom sustavu"

U organizaciji Alumni kluba Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, održano je online edukativno predavanje na temu "Značaj primjene sestrinske dokumentacije u bolničkom zdravstvenom sustavu", a gost predavač je bio Glavni medicinski  tehničar Jozo Petrović iz Klinike Marienhospital, Aachen.

Ispred organizatora, Alumni kluba Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, sve prisutne je pozdravila doc. dr. sc Ivona Ljevak, dip. med. sr., zahvalila na velikom odazivu, te pozdravila gosta predavača s uvodnim riječima dobrodošlice.

Predavanju su nazočili studenti sestrinstva Fakulteta zdravstvenih studija svih akademskih godina, članovi Alumni kluba i medicinske sestre. Kroz jednosatno predavanje su imali priliku čuli iskustva dobre prakse iz procesa zdravstvene njege, usporediti dokumentaciju koja je zakonom definirana u BiH s dokumentacijom koja se implementira u Njemačkoj. Ovo predavanje je, razmjenom iskustva, usvajanjem novih znanja, dalo još jednom značaj sestrinskom dokumentu u procesu rada