FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
3. listopada 2024.
Međunarodni simpozij: Prvi transfuzijski dani u Bosni i Hercegovini
Transfuzijski centar Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizira simpozij "Prvi transfuzijski dani u Bosni i Hercegovini", koji će se održati 10. i 11. listopada 2024. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru. Svečano otvorenje planirano je za četvrtak, 10. listopada, u 10.00 sati.
Simpozij će obilježiti 75 godina dobrovoljnog davanja krvi i postojanja transfuzijske medicine u Mostaru, s posebnim naglaskom na važnost motivacije darivatelja krvi i suvremene transfuzijske prakse.
Organizatori poručuju kako je ovo značajan skup u kojem će se obraditi aktualne teme koje su posebno važne za promociju i motivaciju dobrovoljnih darivatelja krvi kao i liječenja bolesnika u najširem kontekstu te stoga pozivaju sve zainteresirane, na poseban način liječnike i medicinske sestre, da svojom nazočnošću podrže rad i važnost koju donosi suvremena transfuzijska medicina.
Suorganizatori simpozija su Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Udruženje hematologa i transfuziologa FBiH, Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru  i Liječnička/Ljekarska komora HNŽ/K koja će sukladno svojim pravilnicima bodovati ovaj simpozij.
KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO