[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
Održana 1. Fokus grupa na temu „Imunizacija zdravstvenih djelatnika protiv COVID-a19./iskustva i stavovi“.

Alumni klub Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru je održao 1. Fokus grupuna temu „Imunizacija zdravstvenih djelatnika protiv COVID-a19./iskustva i stavovi“.

Fokus grupa  je održana preko platforme Google meet, dana 28.1. 2022. godine s početkom u 20:00 sati. Istoj su nazočile medicinske sestre/tehničari koji su nakon završetka fakulteta (sestrinstvo) migrirali, te rade saCOVID pacijentima izvan Bosne i Hercegovine.

Moderator Fokus grupe je bila doc.dr. Ivona Ljevak, a na gore navedenu temu je razgovarala sa kolegicama ikolegama iz Norveške, Hrvatske, Irske, Njemačke i Bosne i Hercegovine. Sveprisutne je u ime dekanice Fakulteta zdravstvenih studija prof. dr. sc. VajdaneTomić, pozdravio prodekan doc. dr. sc. Josip Šimić i poželio uspješan rad Fokus grupe.

Nakon kratkog upoznavanja i razmjene iskustava u zemljama gdje rade, Alumni članovi su vrlo rado dijelili svoja iskustva koja se odnose naimunizaciju zdravstvenih djelatnika u ustanovama u kojim rade što je bio i primarnicilj ove Fokus grupe. Razgovarali su također o načinu i učestalosti prenosa virusa unutar kolektiva, o njihovim motivima i stavovima o cijepljenju, postotaku procijepljenih zdravstvenih djelatnika, te o vrlo interesantnim iskustvima koje se odnose napostupke  njihovih poslodavaca prema djelatnicima koji se ne žele cijepiti, te o odnosu cijepljenih i necijepljenihunutar kolektiva

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO