[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
"Značaj primjene sestrinske dokumentacije u bolničkom zdravstvenom sustavu"

U organizaciji Alumni kluba Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, 22.03.2023 održano je online edukativno predavanje na temu "Značaj primjene sestrinske dokumentacije u bolničkom zdravstvenom sustavu", a gost predavač je bio Glavni medicinski tehničar Jozo Petrović iz Klinike Marienhospital, Aachen.

Ispred organizatora, Alumni kluba Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, sve prisutne je pozdravila doc. dr. sc Ivona Ljevak, dip. med. sr., zahvalila na velikom odazivu, te pozdravila gosta predavača s uvodnim riječima dobrodošlice.

Predavanju su nazočili studenti sestrinstva Fakulteta zdravstvenih studija svih akademskih godina, članovi Alumni kluba i medicinske sestre. Kroz jednosatno predavanje su imali priliku čuli iskustva dobre prakse iz procesa zdravstvene njege, usporediti dokumentaciju koja je zakonom definirana u BiH s dokumentacijom koja se implementira u Njemačkoj. Ovo predavanje je, razmjenom iskustva, usvajanjem novih znanja, dalo još jednom značaj sestrinskom dokumentu u procesu rada.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO