[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
20. svibnja 2024.
Dani otvorenih vrata na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru organizira Dane otvorenih vrata za sve učenike srednjih škola zainteresirane za studijske programe koje nudi ovaj fakultet. Događaj će se održati u tri termina: 20. svibnja, 27. svibnja i 3. lipnja 2024. godine s početkom u 11 sati.

Fakultet zdravstvenih studija SUM nudi pet preddiplomskih studijskih programa: Sestrinstvo, Primaljstvo, Radiološka tehnologija, Fizioterapija i Sanitarno inženjerstvo. Tijekom posjeta, učenici će imati priliku detaljno se informirati o studijskim programima, uvjetima upisa i studiranja te razgovarati s trenutnim studentima, nastavnicima i administrativnim osobljem. Uz obilazak prostorija Fakulteta, posjetitelji će saznati više o studentskim aktivnostima te o pravima i obavezama koje ih očekuju tijekom studiranja.

Pozivamo sve zainteresirane srednjoškolce da nam se pridruže na jednom od predviđenih termina i iskoriste priliku za dobivanje svih potrebnih informacija o mogućnostima studiranja na Fakultetu zdravstvenih studija.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO