[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
31. svibnja 2023.
Fab on Wheels

Upućujemo vam molbu za diseminaciju prema svim direktorima škola u HNK, kako bi što veći broj djece i omladine školskog i srednjoškolskog uzrasta imao priliku da posjeti „Fab on Wheels“ – zaista jedinstvenu mobilnu laboratoriju, najveću tog tipa na svijetu!

Sva djeca i omladina u Hercegovačko-neretvanskom kantonu su pozvana da 02. lipnja/juna 2023. dođu u prelijepi grad Mostar i na Španjolskom trgu obiđu jednu od najvećih čeških tehnoloških inovacija do sada, čiji je cilj pokazati mladima najnovije tehnologije iz svijeta nauke.

Mladi mogu doći već u 09h i razgledati laboratoriju sve do 16:30h, a očekuje se i prisustvo TV ekipa oko 12h.

Ova atraktivna „laboratorija na točkovima“ upakovana je u posebno dizajniranu prikolicu, a na sebi prevozi najsuvremenije uređaje i instrumente koji znatiželjnim, pametnim mladim glavama mogu donijeti inspiraciju i motivaciju da se zainteresiraju za nauku i tehnologiju.

Laserski rezač, 3D printeri, robotska ruka i drugi instrumenti, samo su neke od stvari koje će biti prezentirane i za mnoge izgledaju kao da su direktno iz naučne fantastike – poučno, inspirativno i nadasve zabavno!

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO