[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
25. svibnja 2023.
Posjet srednje škole Travnik - Nova Bila

U četvrtak, 24. svibnja 2023. godine, Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru posjetili su učenici Srednje škole Travnik - Nova Bila i njihovi nastavnici kako bi se upoznali s različitim studijskim smjerovima koje fakultet nudi.

Fakultet su im predstavile asistentice Tanja Tomić, mag. sestrinstva, Sanja Brkić, mag. fizioterapije, Martina Jurilj, mag. radiološke tehnologije i Ana Planinić, mag. sanitarnog inženjerstva i održale informativnu prezentaciju u kojoj su im detaljno predstavile studijske programe fakulteta:

  • Preddiplomski sveučilišni studij Sestrinstva,
  • Preddiplomski sveučilišni studij Fizioterapije,
  • Preddiplomski sveučilišni studij Radiološke tehnologije,
  • Preddiplomski sveučilišni studij Primaljstva,
  • Preddiplomski sveučilišni studij Sanitarnog inženjerstva.

Nakon prezentacije, učenici su imali priliku obići fakultet i upoznati se s radnim prostorom, kabinetima i laboratorijima s kojima fakultet raspolaže i koji su namijenjeni učenju, praksi i znanstveno - istraživačkom radu.

Posjetili su Kabinet za fizioterapiju, gdje im je asistentica Brkić pobliže objasnila značaj studija fizioterapije. Također, posjetili su i Kabinet kliničkih vještina iz područja zdravstvene njege, gdje su učenici imali priliku vidjeti kako studenti sestrinstva i primaljstva obavljaju dio praktičnog rada i stječu praktična  iskustva iz područja kliničkih vještina kroz studij. 

Posjet Fakultetu zdravstvenih studija učenicima Srednje škole Travnik - Nova Bila pružio je uvid u različite smjerove koje mogu odabrati nakon završetka srednje škole, a učenici su se upoznali s tim koliko je važno i zanimljivo raditi u području zdravstva te su stekli motivaciju za daljnje obrazovanje i razvoj u tom smjeru.

 

 

 

 

 

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO