[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
21. studenoga 2023.
Potpisan Ugovor o suradnji Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ i Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru

Predstavnici Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru boravili su u posjeti Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Tijekom boravka razgovaralo se o proširenju daljnje suradnje u području fizioterapije, sportske medicine i kineziologije.  Domaćine sa Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ predstavljali su dekan, doc. dr. sc. Željko Sudarić, prodekan za nastavu, Ivan Belaj, doc. dr. sc. Slobodan Stojanović, prodekan za poslovanje i suradnju sa gospodarstvom, dr. sc. Slavica Janković, pročelnica Odjela za zdravstvene studije.

Ispred Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru sudjelovali su prof. dr. sc. Vajdana Tomić, dekanica Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru te doc. dr. sc. Josip Šimić, prodekan za međuinstitucijsku suradnju i kvalitetu.

Radni posjet je obuhvatio obilazak suvremeno opremljenih kabineta i predavaonica kojim je Veleučilište napravilo značajan iskorak kada je u pitanju obrazovanje fizioterapeuta.  Ovom prilikom je potpisan i ugovor o suradnji između ove dvije ustanove, a koji je potpisan od strane dva dekana.

Razmijenjena su iskustva vezano za reakreditaciju studijskih programa te reviziju nastavnih planova i programa koji se izvode na ove dvije visokoobrazovne institucije.

Zaključeno je kako je dosadašnja suradnja ostvarena kroz nastavnu mobilnost jako dobra te je ovom posjetom otvoren put za jačanje suradnje u pogledu razmjene nastavnog osoblja, studentske mobilnosti i sudjelovanja u zajedničkim projektima, razvoja i izvođenja studijskih programa, cjeloživotnog obrazovanja, istraživanja i te stručnih skupova i izdavaštva.

Predstavnici Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ i Fakulteta zdravstvenog studija Sveučilišta u Mostaru zajedno su položili vijence i zapalili svijeće te tako odali počast žrtvi Vukovara.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO