[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo

Sanitarno inženjerstvo je svuda oko nas: voda koju pijemo, zrak koji udišemo, imunizacija koju primamo i okoliš u kojem živimo, stoga je potreba za usvajanjem novih znanja stalan i nezaobilazan proces - priopćili su organizatori.

Simpozij teži unaprjeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Kroz dva dana Simpozija održat će se predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska izlaganja i tematske radionice.

Osnovni cilj Simpozija je pružiti priliku studentima iz područja biomedicinskih i prirodnih znanosti da predstave svoja znanstvena istraživanja kolegama i profesorima, te kroz to stvoriti suradnju, komunikaciju i razmjenu mišljenja i iskustava. Simpozij je izvanredna prilika za stjecanje novih znanja, upoznavanje i povezivanje studenata različitih godina i studijskih programa – priopćeno je.

Zbornik sažetaka
5. zbornik sažetaka 2023.
Preuzmi
Broj 5. (2022)
Preuzmi
Broj 4. (2022)
Preuzmi
Broj 3. (2021)
Preuzmi
KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO