FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
14. siječnja 2022.
5. MEĐUNARODNI KONGRES O RURALNOM TURIZMU

Peti međunarodni kongres o ruralnom turizmu održat će se u razdoblju od 27. do 30. travnja 2022. godine u Cavtatu. Slogan kongresa  je "Ruralni turizam: kvaliteta, održivost, uključivost", a glavna tema "Konkurentnost i pozicioniranje ruralnog turizma nakon krize turističkog sektora izazvanom Covid-19 pandemijom".

Bit će to prilika za predstavljanje znanstvenih radova, razmjenu iskustava i predstavljanje brojnih primjera dobre prakse, brojne radionice, okrugle stolove i panele. Nezaobilazan dio bit će posjet predivnim ruralnim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije, osobito Konavala, ali i susret s draguljem hrvatskog Jadrana – Dubrovnikom.

Uz brojne organizatore, pokrovitelje i partnere, među kojima je i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, domaćin je Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, koja je organizator, ali i službeno Tajništvo Kongresa.

Rok za prijavu radova i dostavu sažetaka je do 30. siječnja/januara 2022. godine. Radove šaljete pravovremeno putem linka: Kongres - prijava radova

Sve trenutne informacije o Kongresu mogu se pronaći na www.kongres.klubselo.hr te na već navedenom linku za prijavu radova.  

 

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO