FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
4. svibnja 2021.
10. međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC PAR International Leadership Conference pod nazivom LIDERSTVO NAKON COVID-a 19.

10. međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC PAR International Leadership Conference koja će se održati 28. i 29. svibnja 2021. g. u hotelu Milenij u Opatiji pod nazivom LIDERSTVO NAKON COVID-a 19.

Jubilarnu desetu PILC konferenciju željeli smo obilježiti pozitivnim i inspirativnim temama, no ova zahtjevna vremena nametnula su nam temu izazova i oporavka. Možda su baš te naizgled nesavladive prepreke prilike kada nam znanje i iskustvo mogu značiti korak naprijed.

Na glavnoj panel raspravi okupit ćemo hrvatske i međunarodne lidere te otvoriti temu IZAZOVI LIDERA NAKON KOVIDA-19, nakon čega slijede dvije stručne rasprave o sportu i turizmu u novom normalnom. Sudjelovanje su potvrdila eminentna imena hrvatskog menadžmenta, uspješni poduzetnici, lideri iz svijeta sporta, turizma i ugostiteljstva.

Pokušat ćemo svi zajedno odgovoriti na neka od pitanja:

Je li liderstvo stavljeno pred izazov?
Kako su se lideri snašli u pandemiji?
Je li se promijenila uloga lidera u doba korone?
Jesu li se ove prepreke zapravo pokazale kao prilike za daljnji napredak?
Što donosi vrijeme nakon pandemije i jesmo li spremni?
 

PILC je mjesto gdje se okuplja velik broj znanstvenika, studenata i stručnjaka iz gospodarstva, pružajući poticaj za daljnje poslovanje i mogućnost proširenja profesionalne mreže, stoga bi nam bilo uistinu drago da nam se pridružite na ovom događanju koje je okupljalište sadašnjih i budućih lidera te poveznica visokog obrazovanja i gospodarstva.

Svoje znanstvene i stručne radove možete prijaviti u okviru tematskih područja koja su navedena u privitku ovoga maila. Svi pristigli radovi prolaze postupak dvostruke recenzije, te će biti objavljeni u Zborniku radova konferencije ili časopisu. Tematski radovi iz područja sporta biti će objavljeni u posebnom broju međunarodnog recenziranog časopisa „Journal of Business Paradigms“.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem maila conference@par.hr.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO