[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
15. rujna 2021.
14. multidisciplinarni naučno-stručni skup Studenti u susret nauci – StES 2021. sa međunarodnim učešćem

U novembru 2021. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci održaće se 14. multidisciplinarni naučno-stručni skup Studenti u susret nauci – StES 2021. sa međunarodnim učešćem.
Skup će se održati u Banjoj Luci od 25. do 27. novembra 2021. godine. Zadovolјstvo nam je pozvati Vas da učestvujete na StES-u i ukazati Vam priliku za predstavlјanje Vaših naučno-stručnih radova. Na stručno-naučni skup mogu da se prijave studenti osnovnih, master i doktorskih studija, kao i mladi istraživači do 30 godina starosti. Studenti u susret nauci – StES sa međunarodnim učešćem vodeći je naučno-stručni skup studenata, multidisciplinarnog karaktera, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, koji Vam daje priliku da se upustite u svijet nauke i istraživanja.

Cilј StES skupa je prikazati naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te određivanje budućeg pravca istraživanja. StES je prilika da se unaprijedi naučnoistraživački rad studenata u zemlji i regionu, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmjenjuju mišlјenja i sklapaju nova prijatelјstva.

• PRIRODNE NAUKE – Slobodna tema
• DRUŠTVENE NAUKE – Slobodna tema
• HUMANISTIČKE NAUKE - Slobodna tema
• INŽENJERSTVO I TEHNOLOGIJA – Slobodna tema
• BIOTEHNIČKE-POLJOPRIVREDNE NAUKE – Slobodna tema
• ZDRAVSTVENE NAUKE – Slobodna tema

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO