[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
5. ožujka 2017.
3. Simpozij primalja s međunarodnim sudjelovanjem

PRVA OBAVIJEST ,,Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi,,

08. i 09. lipnja 2017. godine Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača

 

Poštovane /poštovani,

Pozivamo Vas na 3. Simpozij primalja naslova ,, Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi,, u organizaciji Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Klinike za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Sukladno s temom ovog Simpozija pripremili smo kvalitetne radionice u kojima ćete moći da  usvojite vještine i znanja koja će vam biti korisna u Vašem daljnjem radu.  

Cilj Simpozija je ukazati na odgovornost svih sudionika u sustavu perinatalne skrbi u osiguravanju sigurne okoline i pružanja sigurne perinatalne skrbi. Tijekom perinatalne skrbi majka i novorođenče mogu biti izloženi nepoželjnim odnosno štetnim događajima. U interesu sigurnosti majke i novorođenčeta važno je da primalja primjenom stečenih vještina na prvom mjestu ne nanosi štetu i da štiti majku i novorođenče. Nažalost, uz sve poduzete postupke u sustavu perinatalne skrbi nije uvijek moguće postići potpunu sigurnost majke i novorođenčeta. Stoga smo nastojali odabirom teme simpozija čuti nove znanstvene spoznaje i proširiti znanje na dobrobit naših pacijenata.

Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje, pozivamo Vas da prijavite svoje radove i tako doprinesete radu i razvoju Simpozija. Sažetci se primaju do 8. svibnja 2017. godine. Sažetke možete poslati na e-mail simpozijprimalja.skbm@gmail.com. Prijavljene sažetke pregledat će Stručni odbor. Ako je sažetak prihvaćen od strane Odbora, potvrda o primitku sažetka bit će dostavljena do 15. svibnja 2017. godine prvom autoru.

Povjerenstvo za stručno usavršavanje primalja Komore primalja/babica HNŽ-K kategoriziralo je i vrednovalo stručni skup sa 20 bodova za aktivno sudjelovanje te 15 bodova za pasivno sudjelovanje.

 Kotizacija za simpozij iznosi 50 KM, a prijave primamo do 8. svibnja 2017. u 12 sati. Za prijave nakon 8. svibnja potrebna je telefonska provjera.

Očekujemo da će nam vrijeme provedeno u radu Simpoziju biti od stručne koristi i pridonijeti najboljem pristupu za daljnje poboljšanje i razvoj sustava sigurnosti majke i novorođenčeta u perinatalnoj skrbi.

U tom ozračju srdačno Vas pozdravljam,

 

Predsjednica Organizacijskog odbora

Mr.sc. Olivera Perić, dipl.med.ses.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO