[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
23. srpnja 2018.
6. SIMPOZIJ MEDICINSKIH SESTARA I TEHNIČARA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM Istraživanje u sestrinstvu - izazov i(li) preduvjet suvremenog sestrinstva Mostar, 27. i 28. rujna 2018. godine

Cijenjeni kolege i kolegice,

Čast nam je pozvati Vas na 6. Simpozij medicinskih sestara i tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Mostaru, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, 27. i 28. rujna 2018. godine, a pod sloganom „Istraživanja u sestrinstvu – izazov i (li) preduvjet razvoja suvremenog sestrinstva“. 
Na simpoziju, koji će okupiti ugledne profesionalce iz područja sestrinstva, ali i cjelokupne medicine, te drugih struka koje se bave zdravstvom, želja nam je predstaviti najnovije spoznaje usmjerene na dobrobit zdravlja pojedinca, te skrb o onima koji su u potrebi. Timski rad i nove spoznaje središte su svakog zdravstvenog sustava, počevši od preventivne zaštite do posljednje terminalne faze ljudskoga života, a u svemu je neizostavna uloga medicinskih sestara i tehničara. Zajednički smo, prvotno svi usmjereni prema osobi u bolesti, u potrebi, u njezi i skrbi, te što boljim ishodima liječenja, kao i onima u preventivnom djelovanju. 
Ovogodišnji simpozij medicinskih sestara i tehničara posvećen je predstavljanju i implementiranju novih spoznaja u rješavanju problema u zajedništvu kroz istraživački rad u sestrinstvu. Simpozij je već tradicijski prepoznatljiv po svojim dosadašnjim rezultatima i okupljanjima prvotno medicinskih sestara i tehničara, te drugih suradnika u zdravstvu na području Bosne i Hercegovine, s uključivanjem stručnjaka iz okolnih zemalja. 
U želji da s tim radom nastavimo i osnažujemo sestrinsku profesiju, u ime Organizacijskoga odbora želim Vam dobrodošlicu!

 

Dobrodošli!

predsjednica Organizacijskog odbora

Zdravka Lončar, dipl. med. sestra

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO