[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
22. svibnja 2018.
Edukativni program "Food Safety"

Dana 19.05.2018.god. održan je drugi ciklus predavanja namijenjenih studentima u okviru edukativnog programa “Food Safety”

Edukacija je održana u prostorijama Komore Sanitarnih Inžinjera. Kao i do sada odaziv studenata je bio veliki, što dokazuje da mladi ljudi u našoj zemlji  pored formalnog obrazovanja teže ka daljem usavršavanju svog znanja i stjecanju novih vještina.

Na edukaciji su sudjelovali studenti  Sveučilišta u Mostaru, Fakulteta Zdravstvenih Studija Univerziteta u Sarajevu te studenti Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Teme koje su obrađene na seminaru smo dizajnirali na temelju najčešćih pitanja koja su u fokusu interesa studenata. Neke od tema koje su bile obrađene, jesu:

“Zakonske regulative iz domena sigurnosti hrane”,

”Implementacija HACCP sistema ”,

”Deklariranje proizvoda” ,

“DDD mjere”.

Nakon održane edukacije zajedno sa studentima i predavačima smo došli do zaključka kako je ovaj vid edukacije neophodan kako bismo sutra imali što kvalitetniji i stučniji  kadar te stoga na inicijativu studenata smo odlučili nastaviti sa ovim vidom edukacije i proširiti polje djelovanja.

Zahvaljujemo se svim sudionicima edukacijskog programa "Food Safety" kao i cijenjenim predavačima!

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO