[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
5. veljače 2020.
Međunarodni znanstveno-stručni skup „Znanost, znanstvena komunikacija i časopisi“

Sveučilište u Mostaru i nakladnička kuća PRESSUM organizatori su međunarodnog znanstveno-stručnog skupa „Znanost, znanstvena komunikacija i časopisi“ koji će se održati u petak7. veljače 2020.,  u amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s početkom u 10 sati.

Gosti predavači su prof. emeritus Matko Marušić (Sveučilište u Splitu)  i izv. prof. dr. sc. Jadranka Stojanovski (Sveučilišta u Zadru/Institut Ruđer Bošković).

U okviru ovoga skupa bit će održan i okrugli stol na temu „Kriteriji kvalitete časopisa kao kanala znanstvene komunikacije“ u kojem će sudjelovati predavači sa znanstveno-stručnoga skupa, predstavnici uredništava časopisa Sveučilišta u Mostaru i prodekani za znanost.

Organizacija okruglog stola ima za cilj otvoriti raspravu o suvremenim trendovima razvoja znanstvenih časopisa, tradicionalnim i inovativnim kriterijima kvalitete časopisa u kontekstu otvorene znanosti, postupcima indeksiranja u različitim bazama podataka, te postupcima koje trebaju slijediti znanstvenici pri odabiru časopisa u kojem će objaviti svoj rad.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO