[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
28. ožujka 2019.
Mobilnost nastavnog i administrativnog osoblja za Sveučilište u Lyon

U okviru Erasmus plus programske razmjene sa Sveučilištem Claude Bernard Lyon 1, otvoren je Natječaj za razmjenu  osoblja i to 5 stipendija za jednotjednu nastavnu (držanje nastave minimalno 8 sati na gostujućoj Instituciji) ili trening mobilnost. Ponuđena područja su: Engineering and Engineering trades, Food processing, Building and civil engineering, Business and Administration.

Stipendiju je potrebno iskoristiti za vrijeme ljetnog semestra 2018./2019. odnosno najdalje do 30. lipnja 2019., stoga je potrebno da zainteresirani kandidati provjere s ciljanim fakultetima/odjelima na Sveučilištu u Lyonu 1 da im pošalju pozivno pismo u okviru navedenog razdoblja.

Više informacija o Sveučilištu se može pronaći na sljedećem linku http://www.univ-lyon1.fr, a zainteresirani kandidati trebaju dostaviti elektronskim putem, email adresa rektorat-ms@sum.ba, do 7.4.2019. sljedeću dokumentaciju:

1. CV  (Napomena: kandidati koji se prijavljuju za održavanje nastave u obvezi su dostaviti, sukladno tablici kriterija za nastavnu mobilnost, popis objavljenih radova, recenzija, knjiga, itd.) (privitak);

2. Motivacijsko pismo (engleski jezik);

3. Popunjen i potpisan prijavni obrazac (privitak);

4. Potpisano pozivno pismo od gostujuće institucije/odjela;

5. Ugovor o mobilnosti popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe na matičnoj ustrojbenoj jedinici (dekan/ prodekan); (privitak ugovor STT) (privitak ugovor STA)

6. Potvrdu o znaju Engleskog jezika (min B2 razina).  

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO