FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
30. studenoga 2021.
Movember

Dana, 29. studenoga 2021. godine u 14:00 h na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, upriličena je dodjela nagrada za "najbolji brk Sveučilišta" uz poučno predavanje, u sklopu projekta "Movember" pod pokroviteljstvom udruge HSSA. Mjesec studeni posvećen je važnosti brige o muškom zdravlju, redovitim liječničkim pregledima, te prevenciji nastanka karcinoma prostate i karcinoma testisa.

Svi muškarci su pozvani da studeni mjesec bude "no shave", bacajući britvice i puštajući brkove i bradu, u znak važnosti muškog zdravlja. 

Udruga studenata Fakulteta zdravstvenih studija odlučila se odvažiti i ovome projektu, te pokazati suosjećajnost prema svima koji bore bitku s ovim bolestima, educirati i prikazati kako zauzima drugo mjesto na ljestvici pojavnosti karcinoma kod muškaraca. 

Nakon zatvaranja prijava za najbolji brk Sveučilišta, anonimnim glasanjem su izabrani pobjednici.

Dva studenta su imali isti broj glasova pa je odlučeno da dijele prvo mjesto, a to su Ivan Anić student Informacijskih znanosti na Filozofskom fakultet SUM i Tihomir Kraljević student elektrotehnike na FSR SUM, drugo mjesto je osvojio student fizioterapije Ivan Grgić, Fakultet zdravastvenih studija SUM, a treće mjesto osvojio je Vlado Petro student Kriminalistike na  Pravnom fakultetu SUM.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO