[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
25. listopada 2022.
Nacionalni dan svjesnosti o knjižnicama u Bosni i Hercegovini 2022.

Nacionalni dan svjesnosti o knjižnicama u Bosni i Hercegovini 2022.

 

Povodom Nacionalnog dana svjesnosti o knjižnicama u Sveučilišnoj knjižnici i Sveučilišnoj tiskari Pressum od 24. do 28. listopada 2022. godine održat će se Dani otvorenih vrata. Ovogodišnji moto obilježavanja glasi „Jedino što morate znati je gdje se nalazi knjižnica” (Albert Einstein), a u sklopu Dana otvorenih vrata održavat će se brojne radionice namijenjene studentima Sveučilišta u Mostaru.

Za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata posjetiteljima će biti omogućen obilazak Sveučilišne knjižnice i Sveučilišne tiskare pod stručnim vodstvom, a imati će priliku razgledati i prostor Sveučilišne knjižnice, upoznati se s njezinim uslugama, pristupom i pretraživanjem online kataloga kao i uslugama Sveučilišne tiskare Pressum.

Nacionalni dan svjesnosti o knjižnicama prigodno će se obilježiti i u knjižnici Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru u petak, 28. listopada 2022. godine s početkom u 10 sati. Tom prigodom okupljenim studentima obratit će se prodekan za kvalitetu i međuinstitucionalnu suradnju doc. dr. sc. Josip Šimić i voditelj knjižnice Marin Boras.

 

Na ovaj način će Sveučilišna knjižnica, zajedno sa fakultetskim knjižnicama i knjižnicama partnerima, promovirati svoje usluge i ukazati na važnost knjižnica u obrazovanju, ali i ostalim segmentima razvoja pojedinca. Stoga, ovim putem pozivamo sve studente Fakulteta zdravstvenih studija da se odazovu i budu aktivni sudionici Nacionalnog dana svjesnosti o knjižnicama u BiH 2022.

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO