[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
9. ožujka 2021.
Natječaj Sveučilišta u Granadi, Kraljevina Španjolska

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi, Kraljevina Španjolska, za studentsku SMS mobilnost za zimski semestra akademske godine 2021./2022. za sva tri studijska ciklusa u trajanju od pet mjeseci za studente prvog i drugog ciklusa odnosno tri mjeseca za studente trećeg ciklusa.

Rok za podnošenje prijava zaključno je 20. travnja 2021.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu rektorat-ms@sum.ba sljedeću 2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac

  1. Potvrdu o znanju engleskog i/ili španjolskog jezika (minimalno B1 razina) za studente prvog i drugog ciklusa dok za studente koji se prijavljuju za treći ciklus službeni certifikat nije obvezan, ali je preporuka da se dostavi dokaz o znanju jezika na kojem će komunicirati sa svojim mentorom na gostujućoj instituciji;
  2. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
  3. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak) i vodič za popunjavanje ugovora o učenju (privitak).

Preporuka studentima:

Pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći odgovarajuće kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.

Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećoj poveznici http://internacional.ugr.es/pages/perfiles/estudiantes/incoming- erasmus-dimension-internacional?lang=en.

Priložiti potvrdu (sukladno jezičnim zahtjevima navedenim u privitku) o znanju engleskog/ španjolskog jezika, jer svi studenti osim onih koji pohađaju diplomski studij engleskog jezika dužni su uz prijavu priložiti certifikat sukladno traženju Sveučilišta u Granadi kao dokaz o znanju engleskog/ španjolskog jezika. Ukoliko studenti nisu u mogućnosti priložiti traženi jezični certifikat prilikom podnošenja prijave, a smatraju da bi certifikat mogli naknadno steći, imaju mogućnost prijaviti se na online polaganje ispita iz španjolskog. Testiranje za španjolski jezika može se izvršiti online putem na Sveučilištu, a datum održavanja online ispita biti će objavljen naknadno čim kolege iz Granade dostave potrebne informacije. Studenti koji ne posjeduju odgovarajući certifikat o znanju engleskog jezik trebaju sami pronaći odgovarajuću školu za testiranje vlastitog znanja za koji sami snose troškove. Certifikat treba biti dostavljen prije odlaska na mobilnost.

Studenti diplomskog studija koji studiraju engleski jezik umjesto certifikata prilažu bachelor diplomu.

Nakon što studenti budu nominirani potrebno je da se registriraju na platformu Sveučilišta u Granadi o čemu će biti obavješteni nakon provedbe postupka odabira prijavljenih kandidata.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO