[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
31. listopada 2021.
natječaj Sveučilišta u Maribor, Slovenija za stipendiranje studentske mobilnosti u okviru Erasmus+ KA107 programa u trajanju od pet mjeseca za ljetni semestar akademske godine 2021./2022.

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Maribor, Slovenija za stipendiranje studentske mobilnosti u okviru Erasmus+ KA107 programa u trajanju od pet mjeseca za ljetni semestar akademske godine 2021./2022. Za studente BiH odobrene su 2 stipendirane mobilnosti. Kako naše Sveučilište već ima 4 studenata koji se trenutno nalaze na razmjeni na Sveučilištu u Mariboru u zimskom semestru akademske 2021./2022. kolege su nas obavijestile kako će primat imati ostala sveučilišta u BiH koja su partneri Sveučilišta u Mariboru u ovoj mobilnosti.

U slučaju da ostali partneri ne pošalju svoje nominacije nominirani studenti našeg Sveučilišta će biti uzeti u obzir.

           

Rok za podnošenje prijava je zaključno 22. studenoga 2021.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu rektorat-ms@sum.ba sljedeću dokumentaciju:

  1. Prijavni obrazac (privitak);
  2. CV (privitak);
  3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
  4. Potvrdu o znanju engleskog min B1 (privitak);
  5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
  6. Kopiju putne isprave;
  7. Popunjen i potpisan ugovor o učenju ili plan mobilnosti od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici  (privitak1) i (privtak2).

 

Preporuka studentima:

  • pogledati na stranici Sveučilišta u Mariboru mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Upisani kolegiji koje student odabere za slušanje   na Sveučilištu u Mariboru trebaju u ukupnom zbroju imati najmanje 20 ECTS. Više informacija o samom natječaju može se pronaći na sljedećoj poveznici https://www.um.si/en/international/credit-mobility/Pages/Application-procedure-2020-21.aspx.

Uz tekst natječaja priložena je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO