[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
27. svibnja 2021.
Natječaj Veleposlanstva SAD-a

Otvoren natječaj Veleposlanstva SAD-a u zajedništvu s kompetentnim američkim sveučilištima koji organiziraju dva intenzivna jednotjedna modula u rujnu 2021. Moduli su namijenjeni različitim  razinama profesionalnog usavršavanja sveučilišnog nastavnog osoblja u području znanstvenog istraživanja koristeći baze podataka dobivene sudjelovanjem BiH kroz ILSA (International Large Scale Assessments).

Cilj modula je razvijanja znanja i praktičnih vještina kroz grupni rad uz istovremeno održavanje obaju modula četiri dana za redom u trajanju od 5 sati. Američki stručnjaci organizirati će program modula u nekoliko sesija kroz svakodnevni asinkroni rad te jednu svakodnevnu sinkronu sesiju u trajanju od najviše 120 minuta.

Modul 1 bit će usmjeren na različite ILSA-e, njihove sličnosti i razlike, pronalaženje istih testnom dokumentacijom, učinkovito korištenje rezultata u istraživanju i politici, analizu podataka, upotrebu IDB analizatora u temeljenim  analizama i tumačenju rezultata i dr.

Modul 2 namijenjen je složenijim analizama i bit će usmjeren na naprednija znanstvena istraživanja s naglaskom na objavljivanje u akademskim časopisima ili izlaganje na znanstvenim skupovima.

Svi zainteresirani kandidati dostaviti, putem email adrese rektorat-ms@sum.ba do ponedjeljka 31.5.2021., uz prijavu svoj  CV u kojem su razvidne sljedeće informacije:

1. Naziv modula za koji se kandidat prijavljuje;

2. Razina znanja engleskog jezika kandidata;

3. Softver koji kandidat koristi odnosno koji je dostupan za statističke analize;

4. Razina statističkih vještina kandidata;

5. Koji znanstveni časopisi i/ili konferencije su zanimljivi kandidatu za objavljivanje / predstavljanje (ova se točka odnosi samo na zainteresirane za Modul 2).

 Više informacija o modulima može se pronaći u privitku.

 
KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO