[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
12. travnja 2022.
Natječaj za stipendije za studentsku mobilnost za Sveučilište u Granadi - zimski semestar 2022_202

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi, Kraljevina Španjolska, za studentsku mobilnost preddiplomskog i diplomskog studija u trajanju od pet mjeseci za zimski semestar akademske godine 2022./2023.
Rok za podnošenje prijava zaključno je 4. svibnja 2022. Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu rektorat-ms@sum.ba sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac (privitak);
2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog ili španjolskog jezika ( minimalno B1 razina)
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Kopiju putne isprave.
7. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).
8. Pre-admission letter odnosno predpristupno pismo potpisano od strane UGR koordinatora/mentora diplomskog programa – samo za studente koji se prijavljuju na razmjenu za diplomski studij.
Preporuka studentima:
 Pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći odgovarajuće kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
 Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku https://internacional.ugr.es/pages/perfiles/estudiantes/incoming-erasmus-dimension-
internacional?lang=en.

 Priložiti potvrdu (sukladno jezičnim zahtjevima navedenim u privitku) o znanju engleskog/ španjolskog jezika, jer svi studenti osim onih koji pohađaju diplomski studij engleskog jezika dužni su uz prijavu priložiti certifikat sukladno traženju Sveučilišta u Granadi kao dokaz o znanju engleskog/ španjolskog jezika. Ukoliko studenti nisu u mogućnosti priložiti traženi jezični certifikat prilikom podnošenja prijave, a smatraju da bi certifikat mogli naknadno steći, imaju mogućnost prijaviti se na online polaganje ispita iz španjolskog na Sveučilištu u Mostaru, a o datumu polaganja studenti će se naknadno obavijestiti.
 Preporuka studentima je da na početku akademske godine upišu kolegij španjolskog jezika na SUM-u. Za upis kontaktirati lektoricu Celiu Jiménez putem emaila celiajizpo@gmail.com.
 Studenti koji ne posjeduju odgovarajući certifikat o znanju engleskog jezik trebaju sami pronaći odgovarajuću školu za testiranje vlastitog znanja za koji sami snose troškove. Certifikat treba biti dostavljen prije odlaska na mobilnost.
 Studenti diplomskog studija koji studiraju engleski jezik umjesto certifikata prilažu bachelor diplomu.
Nakon što studenti budu nominirani potrebno je da se registriraju na platformu Sveučilišta u Granadi, a o čemu će biti obavješteni nakon provedbe postupka odabira prijavljenih kandidata.
Uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata (privitak).

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO