[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
29. studenoga 2019.
Objavljen je novi broj časopisa Zdravstveni glasnik Fakulteta zdravstvenih studija

Poštovani čitatelji,

pred Vama je Deseti broj elektroničkog časopisa Zdravstveni glasnik u kojem i ovaj put objavljujemo raznolike radove iz oblasti zdravstva.
Zadovoljstvo mi je napisati da je ovo deseti, jubilarni broj i da smo kroz svaki broj nastojali znanošću i strukom boriti se za bolju kvalitetu zdravstvene zaštite i time doprinositi razvoju i jačini našeg fakulteta i Sveučilišta u Mostaru. Uključujući ovaj deseti broj u proteklih pet godina objavili smo 112 radova u kojima je sudjelovalo 306 autora i koautora iz sedam zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Kosovo, Italija i Kazahstan).Najveći dio objavljenih radova su izvorni znanstveni radovi, ali i pregledni, stručni, prikazi slučaja, eseji, prikazi knjiga.

Nadam se da ćete čitanjem Zdravstvenog glasnika imati koristi u nadopuni svog znanja i da ćete imati dodatni motiv da i Vaš rad bude publiciran u njemu. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli izlasku ovog broja, a ujedno pozivam sve zainteresirane da šalju svoje radove za naša slijedeća izdanja.

 

Mostar, studeni 2019.                                                                                  

Dragan Babić

 

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO