FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
7. travnja 2022.
Održan 1. studentski simpozij fizioterapije

Prvi studentski simpozij fizioterapije na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru održan je 6. travnja 2022. godine u Mostaru pod nazivom "Fizioterapija jučer, danas, sutra". Simpozij su organizirali studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija fizioterapije u sklopu Tjedna zdravlja koji se održava na Fakultetu zdravstvenih studija SUM.

Organizatori su izuzetno zadovoljni posjetom i zanimanjem studenata za ovaj događaj.

Moderatorica Dragana Rašić, mag. fizioterapije otvorila je simpozij te pozdravila sve prisutne i zahvalila im se na odazivu, naglasivši da je sretna da su studenti zainteresirani za dodatno učenje i napredovanje. 

Prof.dr.sc. Ljerka Ostojić pozdravila je prisutne, poželila sreću u nastavku rada te naglasila kako joj je zadovoljstvo prisustovati ovom događaju i da se nada da će u budućnosti ovakvi događaji dobiti na još većem značaju. Prof. dr. sc. Ljerka Ostojić studentima je naglasila da su istraživački radovi, pisanje radova, kontinuirana edukacija, simpoziji i kongresi potrebni te da isti stvaraju nedjeljivu cjelinu koja daje prepoznatljivost, podlogu i zamah općem napretku svakoga u vlastitoj domeni.

Studenti su prezentirali zanimljive i korisne teme vezane za ulogu općih kompetencija koje služe kao temelj za daljnje usavršavanje u njihovoj struci..

Cilj ovog simpozija je bio pružiti priliku studentima da predstave svoja istraživanja, približiti studentima njihove buduće radne kompetencije nakon završetka studija te ujedno ih potaknuti na zajedništvo u struci i važnost međusobne suradnje.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO