[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
9. svibnja 2019.
Održan 1. studentski simpozij sanitarnog inženjerstva "Sanitarno inženjerstvo, jučer, danas, sutra"

U srijedu, 8.svibnja 2019. godine održan je prvi studentski simpozij sanitarnog inženjerstva na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Simpozij je organiziran od strane studenta preddiplomskog i diplomskog studija sanitarnog inženjerstva, te poslijediplomskog doktorskog studija u suradnji s Fakultetom zdravstvenih studija i Komorom sanitarnih inženjera Federacije Bosne i Hercegovine, pod nazivom “Sanitarno inženjerstvo jučer, danas, sutra”.

Dekan Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ivan Vasilj obratio se prigodnim riječima, te poželio sve najbolje studentima u njihovom budućem školovanju i bavljenju sanitarnom profesijom. Objasnio je važnost sanitarne profesije i značaj ovoga događaja, te tako i svečano otvorio studentski simpozij.

Prigodnim riječima obratila se i  dr.sc. Marina Šantić redovita profesorica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Naglasila je kako joj je čast i zadovoljstvo prisustvovati jednom ovakvom događaju i da se nada da će ovakvi događaji  u budućnosti dobiti na još većem značaju i postati tradicija.

U ime Komore sanitarnih inženjera Federacije Bosne i Hercegovine obratila se Berina Crnovršanin, te podržala simpozij i prikazala koliko je Komora dala na značaju sanitarnoj profesiji u Bosni i Hercegovini.

Cilj ovoga skupa bio je približiti studentima njihove radne kompetencije nakon završetka studija, te ih ujedno i potaknuti na zajedništvo u struci i važnost međusobne suradnje

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO