[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
21. siječnja 2021.
Otvorene su prijave na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo

U tijeku su prijave za SanMo simpozij, organizatori pozivaju studente na sudjelovanje.

Otvorene su prijave na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.

Simpozij će se održati 6. i 7. svibnja ove godine, priopćeno je s Fakulteta zdravstvenih studija Sveučlišta u Mostaru te Organizacijskog i Stručnog odbora SanMo. 

Međusobni utjecaji čovjeka i okoliša svakim su danom sve izraženiji. Sanitarno inženjerstvo kao takvo nezaobilazan je čimbenik u zaštiti okoliša i zdravlja stanovništva, stoga je potreba za usvajanjem novih znanja stalan i nezaobilazan proces - priopćili su organizatori.

Simpozij teži unaprjeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta  u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Unverziteta u Sarajevu te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci kroz dodatnu edukaciju i razmjenu znanja s kolegama srodnih područja iz čitave Europe.

Studentima nudimo iskustvo znanstveno – kongresnog formata kojim imaju mogućnost stručnog usavršavanja i prezentacije rezultata vlastitih istraživanja. Stoga vas pozivamo da sudjelujete na SanMo 2021 te da potaknete studente na pasivno ili aktivno sudjelovanje - priopćeno je.

 

Krajnji rok za registraciju aktivnih sudionika je 10. travnja, dok se pasivni sudionici mogu prijaviti do 20. travnja.

 

Obrazac za registraciju se nalazi na službenoj facebook stranici  https://www.facebook.com/Studentski-simpozij-sanitarnog-in%C5%BEenjerstva-SanMo-109522537323544,  službenoj Instagram stranici https://instagram.com/sanmo.simpozij?igshid=1akoln8zymglg, ili klikom na poveznicu https://docs.google.com/forms/d/1tPSXfHA2W6it1bt2BF-NBmYE_YOK9Ze4UUtAX64XQWo/edit

 Organizatori napominju da je broj sudionika ograničen.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO