[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
20. travnja 2022.
POKRETANJE DIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA PRIMALJSTVA - ODRŽANA JAVNA RASPRAVA

Povjerenstvo za izradu Elaborata diplomskog sveučilišnog studija Primaljstva održalo javnu raspravu o Pokretanju studijskog programa sveučilišnog diplomskog studija Primaljstva za zaposlenike, studente, te fizičke i pravne osobe koje su neposredno uključene u rad i poslovanje Fakulteta zdravstvenih studija.

Novi studijski program diplomskog sveučilišnog studija Primaljstva sadržajno se nastavlja na program preddiplomskog sveučilišnog studija Primaljstva i uz znanstveni pristup i izvođenje kliničke nastave omogućava razvoj novih visokoobrazovanih stručnjaka iz područja primaljske njege, što predstavlja novi iskorak u sveučilišnom obrazovanju u znanstvenoj grani Primaljstva. Stoga je predloženi studijski program od strateškog značaja za Fakultet zdravstvenih studija u Mostaru i za razvoj znanstvene grane Primaljstva.

Sve prikupljene sugestije, primjedbe, komentari, prijedlozi i informacije evaluirat će se od strane predsjednika i članova Povjerenstva, te uključiti u konačnu verziju prijedloga diplomskog sveučilišnog studija Primaljstva.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji su se odazvati ovom pozivu i koji su sudjelovati u javnoj raspravi, te svojim prijedlozima, primjedbama i komentarima doprinijeli konačnom prijedlogu konkretnog studija.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO