[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
20. travnja 2022.
POTPISAN UGOVOR O SURADNJI IZMEĐU FAKULTETA ZDRAVSTVENIH STUDIJA SVEUČILIŠTA U MOSTARU I FAKULTETA ZDRAVSTVENIH STUDIJA UNIVERZITETA U SARAJEVU

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Fakultet zdravstvenih studij Univerziteta u Sarajevu potpisali su ugovor o suradnji kojim su definirali da su suglasni razvijati uzajamnu suradnju u sklopu znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti. Ugovorom su iskazali su namjeru i želju provoditi i poticati suradnju između ovih dviju institucija u područjima uzajamnog interesa, kao i interesa šire društvene zajednice.

Ugovor su potpisale prof. dr. sc. Vajdana Tomić, dekanica Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i prof. dr. sc. Arzija Pašalić, dekanica Fakulteta zdravstvenih studij Univerziteta u Sarajevu.

Fakulteti su ovim ugovorom iskazali spremnost na međusobnu suradnju sa svojim ljudskim, prostornim, tehničkim i drugim potencijalima relevantnim za područje suradnje, a naročito kroz uzajamno povezivanje, suradnju i razmjenu kadra i resursa za potrebe realizacije nastavnog procesa, stručnih, znanstvenih i istraživačkih projekata, izvođenje stručne prakse i drugih oblika nastave, zajedničko organiziranje simpozija, seminara, radionica i slično, razmjenu literature, informacija i programa, zajednički nastup na tržištu, međusobno uključivanje u domaćim i međunarodnim projektima, zajednički nastup prema resornim, državnim, međunarodnim i drugim organima i tijelima, kao i druge oblike suradnje od zajedničkog interesa.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO