FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
16. lipnja 2021.
POTRAŽITE MENTORA I PRIJAVITE SE NA NATJEČAJ ZA MSCA STIPENDIJE ZA POSTDOKTORANDE

Savez EUTOPIA osnovao je online alat za uspostavljanje kontakata (MSCA Partnering Tool) u svrhu povezivanja postdoktoranada i mentora/ica sa sveučilišta saveza EUTOPIA. Alat je namijenjen promociji sudjelovanja u pisanju projekata za Marie Sklodowska-Curie Postdoktorske stipendije (MSCA PF).

 Ako ste postdoktorski istraživač/ica te vas zanima prijava na natječaj za MSCA postdoktorske stipendije, savez EUTOPIA traži međunarodne istraživačke talente!

Pozivamo vas da na web stranici MSCA Partnering Tool  potražite odgovarajućeg mentora/icu s jednog od sveučilišta u savezu EUTOPIA – Sveučilište u Ljubljani, CY Cergy Paris UniversitéSveučilište u WarwickuVrije Universiteit BrusselSveučilište u Göteborgu i Sveučilište Pompeu Fabra u Barceloni.

Mentora/icu potražite ovdje, a prijavu možete poslati do 30. 6. 2021 (prijavnica je dostupna ovdje). 

Proces izbora postdoktoranada provest će se individualno na svakom od sveučilišta saveza EUTOPIA na temelju prijava za sudjelovanje. Izabrani istraživači bit će pozvani da s mentorom/icom pripreme i predaju projektnu prijavu za Obzor Europa MSCA PF natječaj. Rok predaje projektne prijave za natječaj je 15.10.2021.

Više informacija o MSCA PF natječaju, uvjetima sudjelovanja i prijavi možete naći na ovom linku. Dodatne informacije o alatu za traženje mentora/ica u savezu EUTOPIA su dostupne ovdje.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO