[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
5. srpnja 2022.
Poziv na javnu raspravu - Revidirani nastavni planovi i programi preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Fakulteta zdravstvenih studija u Mostaru

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru poziva cjelokupnu zainteresiranu javnost da se uključi u javnu raspravu, te sugestijama, primjedbama i eventualnim korekcijama pridonese predstavljanju revidiranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Javna rasprava bit će posvećena predstavljanju revidiranih preddiplomskih sveučilišnih studija: Sestrinstva, Fizioterapije, Radiološke tehnologije, Sanitarnog inženjerstva i Primaljstva, kao i diplomskih sveučilišnih studija: Klinička zdravstvena njega, Klinička fizioterapija, Radiološka tehnologija i Sanitarno inženjerstvo.

Sve prikupljene sugestije, primjedbe, komentari, prijedlozi i informacije analizirat će se od strane voditelja i autora projekta, te uključiti u konačnu verziju prijedloga svakog studija.

Javna rasprava održat će se dana, četvrtak, 14. srpanj 2022. s početkom u 9,00 sati u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru (dvorana 1) na adresi Zrinskog Frankopana 34.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji će se odazvati ovom pozivu i sudjelovati u javnoj raspravi, te svojim prijedlozima, primjedbama i komentarima doprinijeti konačnom predstavljanju revidiranih  studijskih programa.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO