[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
30. svibnja 2019.
Poziv na tečaj „Osnove rada u sustavu za e-učenje“

Pozivamo vas na tečaj „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ koji će se održati u utorak 4. lipnja i srijedu 5. lipnja s početkom u 13 sati na Filozofskom fakultetu, u računalnoj učionici 2-5.

Opis: Tečaj je namijenjen nastavnicima koji do sada nisu koristili sustav za e-učenje ili koji žele proširiti znanje o sustavu. Svaki nastavnik ima mogućnost otvoriti svoj kolegij na Sveučilišnom sustavu za e-učenje (SUMoodle), a cilj ovoga tečaja je upoznavanje sustava i njegovih mogućnosti te kako postaviti nastavne materijale i komunicirati sa studentima u virtualnom okruženju.

Sadržaj: Postavljanje nastavnih materijala, rad sa blokovima (kalendar, vijesti, administracija, poruke), umetanje resursa (link na web stranicu ili dokument, mapa, tekstualna stranica, knjiga), aktivnosti (forum, rječnik, zadaća i anketa) te izrada sigurnosne kopije kolegija.

Predavači:  doc. dr. sc. Marko Odak, Tomislav Papac mag. inf., Marin Bošnjak mag. inf. 

Trajanje: 2 x 3 školska sata

Napomena:

Zbog ograničenog broja računala, za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti na email adresu eucenje@sum.baPrijave su otvorene do ponedjeljka 3. lipnja do 12 sati. 
U slučaju većeg broja prijava bit će organizirano više termina.

 
KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO