FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
5. prosinca 2019.
POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA za upis na Poslijediplomski doktorski studij „Zdravstvene znanosti“ za stjecanje akademske titule i naziva „Doktor zdravstvenih znanosti“

Ovim putem pozivamo sve osobe koje su zainteresirane za upis na Poslijediplomski doktorski studij „Zdravstvene znanosti“ za stjecanje akademske titule i naziva „Doktor zdravstvenih znanosti“ na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru da iskažu svoj interes za upis na doktorski studij.

Natječaj za upis na Poslijediplomski doktorski studij „Zdravstvene znanosti“ bit će raspisan za akademsku 2020/2021. godini.

Na studij se mogu pod jednakim uvjetima upisati pristupnici iz Bosne i Hercegovine i inozemstva koji su završili diplomski magistarski sveučilišni zdravstveni studij drugog stupnja ili neki drugi srodan fakultet sa stečenim nazivom magistar zdravstvenih studija (sestrinstva, fizioterapije, radiološke tehnologije, sanitarnog inženjerstva) s ostvarenih najmanje 300 ECTS bodova.

Iznimno, pravo upisa na doktorski studij imaju osobe koje su završile diplomski studij iz srodnih područja, ukoliko su nakon završenog sveučilišnog diplomskog studija zaposlene u području biomedicine i zdravstva.

Obvezno je poznavanje engleskog jezika na razini koja omogućuje komunikaciju putem govora i pisma, praćenje znanstvene i nastavne literature, pisanje znanstvenih radova i upotrebu računalnih  programa.

Studij traje minimalno 3 akademske godine ( 6 semestara, 180 ECT bodova), što uključuje:

a.       Organiziranu nastavu ( obveznu i izbornu) – 45 ECTS bodova;

b.      Obvezne izvannastavne aktivnosti – 90 ECTS bodova, koje se sastoje od:

-          Individualnog znanstveno istraživačkog rada doktorskog kandidata vezanog za doktorat i rad sa mentorom – 60 ECTS bodova;

-          Rad na pisanju doktorske disertacije – 30 ECTS bodova;

c.       Neobvezne izvannastavne aktivnosti – 45 ECTS bodova.

 

Visina školarine iznositi će  2000 KM po semestru, u što nisu uračunati troškovi ocjene i obrane doktorske disertacije.

Rok za podnošenje prijava kandidata zainteresiranih za upis na doktorski studij je  31. 01. 2020. god. putem e- maila na adresu: doktorski.studij@fzs.sum.ba

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO