[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
12. travnja 2022.
POZIV ZA JAVNU RASPRAVU - POKRETANJE DIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA PRIMALJSTVA

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru poziva cjelokupnu zainteresiranu javnost da se uključi u javnu raspravu, te sugestijama, primjedbama i eventualnim korekcijama pridonese ustrojavanju diplomskog sveučilišnog studija Primaljstva na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Javna rasprava bit će posvećena općem predstavljanju projekta ustrojavanja konkretnog diplomskog studija, a posebno razlozima pokretanja konkretnog studija, stvaranju preduvjeta za pokretanje studija, cilju studija, stečenim kompetencijama tijekom studija, poslovima za koje će studij osposobiti studente, značajkama studija za zdravstvenu profesiju, te prijedlogu nastavnog plana i programa konkretnog studija.

Sve prikupljene sugestije, primjedbe, komentari, prijedlozi i informacije će se evaluirati od strane voditelja i autora projekta, te uključiti u konačnu verziju prijedloga studija.

Javna rasprava održat će se dana, srijeda, 20. travnja 2022. s početkom u 13,00 sati u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru (dvorana 1)  na adresi Zrinskog Frankopana 34.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji će se  odazvati ovom pozivu i sudjelovati u javnoj raspravi, te svojim prijedlozima, primjedbama i komentarima doprinijeti konačnom prijedlogu konkretnog studija.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO