[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
30. svibnja 2023.
PROJEKT SUPER JUNACI ČISTOĆE

Udruga studenata zdravstvenih studija - HSSA trenutno provodi projekt "Super junaci čistoće". Kao dio ovog projekta, posjetili su do sada  Dječji vrtić Čapljina, i Dječji vrtić Čudesna šuma - Mostar kako bi educirali djecu o važnosti osobne higijene i higijene igračaka.

Cilj projekta je educirati djecu o važnosti održavanja čistoće i higijene ne samo svojih ruku, već i igračaka s kojima se svakodnevno igraju. Prilikom posjeta, studenti su organizirali interaktivne radionice koristeći vizualne materijale kao što su slike mikroorganizama te materijale poput boja za ruke, sapuna, bibera, plastelina i šljokica kako bi prikazali prisutnost mikroorganizama u njihovom okruženju.

Studenti su svojim posjetima i angažmanom u spomenutim vrtićima uspjeli podići svijest djece o važnosti higijenskih postupaka. Djeca su bila oduševljena interaktivnim radionicama i naučena znanja vjerujemo da će primjenjivati i u praksi.

Kroz ovaj projekt, studenti su pokazali svoju predanost promicanju zdravlja i osvješćivanju djece o važnosti osobne higijene i higijene igračaka kao jednostavnog, ali vrlo učinkovitog načina sprječavanja zaraznih bolesti.

Članovi Udruge će nastaviti provoditi ovaj projekt i u drugim vrtićima nastojeći tako postići širi utjecaj na djecu u podizanju njihove svijesti o higijenskim postupcima i razvijanju dobrih higijenskih navika od najranije dobi.

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO