[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
31. svibnja 2018.
Sedmi broj elektroničkog časopisa Zdravstveni glasnik

Poštovani čitatelji,

S radošću pišem kratki urednički tekst za sedmi broj elektroničkog časopisa Zdravstveni glasnik. Izlazak ovog broja je siguran pokazatelj da ne posustajemo i da nastojimo održati započeti korak s nakanom i željom stalnog podizanja razine kvalitete našeg časopisa, a time i razine našeg fakulteta i našeg sveučilišta. I u ovom broju objavljujemo radove koji će, sigurni smo, biti interesantan mnogim našim čitateljima. Interes za publiciranje u Zdravstvenom glasniku je i dalje u porastu pa i ovaj put osim iz BH centara imamo radove i iz Republike Hrvatske i Republike Kosovo.

Objavljujemo radove naših studenata i nastavnika osim s našeg i s medicinskog i filozofskog fakulteta našeg sveučilišta. I dalje nastojimo držati kontinuitet publiciranja kvalitetnih radova i sukladno mogućnostima sustavno raditi na podizanju kvalitete.

Nadam se da ćete čitanjem Zdravstvenog glasnika imati koristi u nadopuni svog znanja i da ćete imati dodatni motiv da i Vaš rad bude publiciran u njemu.

Zahvaljujem svima koji su doprinijeli izlasku ovog broja, a ujedno pozivam sve zainteresirane da šalju svoje radove za naša slijedeća izdanja.

Mostar, svibanj 2018.

Dragan Babić

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO