FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
9. travnja 2019.
Studenti Fakulteta zdravstvenih studija sudjelovali na II. Studentskom kongresu zaštite zdravlja - “Sanitas 2019” u Sveučilišta u Rijeci.

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija sudjelovali su na II. Studentskom kongresu zaštite zdravlja - “Sanitas 2019” koji je održan na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Naši studenti su imali priliku sudjelovati kao aktivni i pasivni sudionici kongresa. Osim što su se obogatili za nova znanja koja nose sa sobom na svoj matični fakultet, ujedno su i naša tri studenta imali priliku izlagati svoje poster prezentacije završnog rada:

1. Ivan Gadža, student IV. godine sanitarnog inženjerstva - “Antibakterijsko djelovanje odabranih vrsta meda s područja Bosne i Hercegovine na bakteriju Streptococcus pyogenes”.

2. Toni Androja, student IV. godine sanitarnog inženjerstva (autor), čiji je rad predstavljao kolega Dominik Marić - “Kemijski sastav i prerada školjaka”.

3. Mario Šutalo, student V. godine fizioterapije - “Tjelesna spremnost djece s posebnim potrebama, sličnosti i razlike unutar skupine”.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO