[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
10. travnja 2018.
Studentska mobilnost za Sveučilište u Valenciji

Otvoren je natječaj za studentsku mobilnost za Sveučilište u Valenciji za akademsku 2018./2019. godina. Odobrene su dvije stipendije za studente preddiplomskih studija pa ljubazno molimo sve zainteresirane kandidate da do 7.5.2018.dostave sljedeću dokumentaciju na email rektorat-ms@sum.ba:

  1. CV (privitak)
  2. Aplikacijski obrazac (privitak)
  3. Motivacijsko pismo (na engleskom jeziku)
  4. Kopiju putovnice
  5. Prijepis ocjena (na engleskom jeziku)

Također molimo zainteresirane studente da na svom Fakultetu u međuvremenu dogovore s odgovornom osobom (ECTS koordinator, prodekan za nastavu ili međunarodnu suradnju) kako najbolje sastaviti  ugovor o učenju te uspostave kontakt s odgovarajućim fakultetom ili odijelom na Sveučilištu u Valenciji.

Više informacija o ponuđenim kolegijima na Sveučilištu u Valenciji može se pronaći na sljedećem linku  http://go.uv.es/nE3o8e3. 

Također, kolege iz Valencije su naglasila da se preporuča početno znanje španjolskog jezika pa se studentima preporuča ukoliko budu nominirani za ovo Sveučilište da svakako pohađaju satove španjolskog jezika prije odlaska u Valenciju. 

Nominirani studenti će biti u obvezi imati zdravstveno osiguranje tijekom boravka na razmjeni o čemu se može više informacija pronaći na sljedećem linku http://go.uv.es/y1lp5C0.

Više informacija o samom natječaju se može pronaći u privitku emaila, a za sve dodatne nejasnoće vezane za ovaj natječaj naš Ured stoji na raspolaganju.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO