FAKULTET
ZDRAVSTVENIH
STUDIJA
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
2. veljače 2022.
Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo - 2022

Otvorene su prijave na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo

 Već tradicionalno četvrtu godinu zaredom u svibnju će se održati Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo - 2022, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.

Simpozij će se održati 5. i 6. svibnja ove godine, priopćeno je s Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru te Organizacijskog i Stručnog odbora SanMo, prijaviti se možete kao pasivni ili aktivni sudionik s usmenom prezentacijom.

 Sanitarno inženjerstvo je svuda oko nas: voda koju pijemo, zrak koji udišemo, imunizacija koju primamo i okoliš u kojem živimo, stoga je potreba za usvajanjem novih znanja stalan i nezaobilazan proces - priopćili su organizatori.

Simpozij teži unaprjeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta  u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Kroz dva dana Simpozija održat će se predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska izlaganja i tematske radionice.

Osnovni cilj Simpozija je pružiti priliku studentima iz područja biomedicinskih i prirodnih znanosti da predstave svoja znanstvena istraživanja kolegama i profesorima, te kroz to stvoriti suradnju, komunikaciju i razmjenu mišljenja i iskustava. Simpozij je izvanredna prilika za stjecanje novih znanja, upoznavanje i povezivanje studenata različitih godina i studijskih programa – priopćeno je.

Prijave za aktivno sudjelovanje su započele i otvorene su do nedjelje 10. travnja 2022. što je i krajnji rok za slanje sažetaka, dok je rok za prijavu pasivnog  sudjelovanja srijeda 20. travnja 2022.

Sve informacije vezane za Simpozij, kao i obrazac za prijavu mogu se naći na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Studentski-simpozij-sanitarnog-in%C5%BEenjerstva-SanMo-109522537323544,

Službenoj Instagram stranici https://instagram.com/sanmo.simpozij?igshid=1akoln8zymglg,

Klikom na poveznicu (Google obrazac) 

https://docs.google.com/forms/d/1Eqh4OmHuN0N_a7p6uYcC3AfdNT1JBxq_IozRyfEzPgM/edit

 Organizatori napominju da je broj sudionika ograničen.

 

 

 

 

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO