[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
4. ožujka 2021.
Sveučilište Masaryk u Brnu, Češka, otvorilo je natječaj za prijavu studenata i osoblja SUM-a za stipendiranu mobilnost u okviru Erasmus+ programa za akademsku 2021./2022.

Sveučilište Masaryk u Brnu, Češka, otvorilo je natječaj za prijavu studenata i osoblja SUM-a za stipendiranu mobilnost u okviru Erasmus+ programa za akademsku 2021./2022. za dvije (2) SMS studentske stipendije (trajanje 5 mjeseci) te dvije (2) stipendije za osoblje (1 za držanje nastave i 1 za trening  u trajanju od 7 dana zajedno s putovanjem).

Zainteresirani studenti i osoblje šalju svoje prijave izravno Sveučilištu Masaryk u Brnu putem poveznice https://isois.ois.muni.cz/en/incoming-application/application/.

Rok za podnošenje prijava je 30. ožujak 2021.

Studenti se mogu prijavljivati za ljetni ili zimski semestar o čemu se više informacija može pronaći na sljedećoj poveznici https://czs.muni.cz/en/student-from-abroad/exchange-non-degree-studies/erasmus-icm.

Izbor kolegija koje studenti mogu slušati na gostujućoj instituciji dostupan je na sljedećoj poveznici https://czs.muni.cz/en/student-from-abroad/international-student-guide/course-catalogue.

Napomena studentima: potrebno jupisati kolegije koji su dostupni u semestru za koji se prijavljuju. Također prilikom popunjavanja ugovora o učenju potrebno je dogovoriti s voditeljem studijskog programa ili koordinatorom za međunarodnu suradnju na matičnoj ustrojbenoj jedinici da se upišu kolegiji koji bi bili kompatibilni s postojećima kako bi se isti mogli priznati po povratku s razmjene. 

Osoblje je obvezno osim uobičajenih prijavnih dokumenta dostaviti i pozivno pismo s gostujuće institucije/ odjela u čemu može biti od pomoći sljedeća poveznica https://www.muni.cz/en/about-us/organizational-structure.

U slučaju bilo kakvih dodatnih zahtjeva molimo pogledati sljedeću poveznicu  https://czs.muni.cz/en/student-from-abroad/exchange-non-degree-studies/erasmus-icm.

Budući se sve razmjene odvijaju u uvjetima pandemije uzrokovane virusom COVID-19 preporuka je da zainteresirani kandidati prate epidemiološku situaciju na gostujućoj instituciji putem sljedeće poveznice https://czs.muni.cz/en/coronavirus.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO