[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]
10. lipnja 2021.
Uskoro natječaj za studente starijih studijskih godina Nove stipendirane cijene smještaja

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisan je  natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu. Putem ovog natječaja prima se 260 studenata dok natječaj za brucoše putem kojeg se prima 120 studenata, studenti mogu očekivati koncem kolovoza.

Natječaj za studente starijih godina biti će otvoren od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a Studentski centar Mostar i ove godine donosi odlične pogodnosti za studente. Prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine zahvaljujući NLB banci Sarajevo.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata prvih šest (6) mjeseci boravka u Studentskom centru Mostar, čime student koji zadovolji uvijete stipendiranja ne plaća mjesečnu stanarinu u iznosu od 159 KM nego 140 KM. Također, studentima je i ove godine omogućen online način apliciranja.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru unatoč pandemiji i otežanom funkcioniranju kroz ovu akademsku godinu funkcionirao je na vrhunskoj razini pružajući studentima najbolje uvijete boravka i ishrane. Kako bi studenti mogli nesmetano pratiti i online nastavu, Centar je uložio velika financijska sredstva u nadogradnju internetske mreže te osiguranje epidemiološkim mjera i očuvanje zdravlja svojih studenata i djelatnika.

Studenti koji zadovolje uvijete natječaja imati će osigurano: tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, toplu vodu i grijanje, kablovski i internetski priključak u svakoj sobi te hladnjak i klima uređaj.

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.

KONTAKT
Zrinskog Frankopana 34, 88000 Mostar, BiH
Fax: +387 36337051
TRANSAKCIJSKI RAČUN
UniCredit bank d.d. Mostar
3381302271325623
Ostale sastavnice Sveučilišta: ALU GF APTF EF FARF FF FPMOZ FSRE FZS MEF PF
Copyright 2023. Fakultet zdravstvenih studija. Powerd by ITO